Host Gator asked:

In Grote ondernemingen Linux is aangenomen, maar er zijn veel mensen die niet weten dat er grote aantallen van de installaties in kleine en middelgrote bedrijven (MKB) als goed. Nu-een-dagen gebruik van Linux servers en applicaties op het MKB groeit.

Per land manager, pSeries & Open macht, IBM, "Anders dan bij grote ondernemingen, KMO's hoeven niet te worden geconfronteerd met de uitdaging van de het migreren van legacy applicaties. De populariteit van het MKB heeft geholpen Linux groeien met 30 procent wereldwijd. "

Per algemene consensus Linux deed het beter dan in 2004 voorspeld. Director Enterprise Marketing & allianties, Klanten oplossing Group, HP India, zegt: "Per IDC India, Linux in de server markt groeide met 48 procent in OND, 2004 meer dan JAS, 2004, terwijl het Windows-en Unix-markten vertoonden een bescheiden 3 procent en respectievelijk 3,4 procent groei in dezelfde periode. "

succes van een besturingssysteem is afhankelijk van de beschikbaarheid van de vereiste toepassingen. MKB als zodanig dienst doet als een zegen voor Linux servers als het biedt hen lagere TCO en strengere controle over hun IT uitgeeft. Maar zoals veel MKB al thuis geteeld aanvragen, een eigen OS zal het grootste gebied van de uitgaven. Dit punt maakt Linux meest voordelige.

Verticale scability uitgegroeid veel te wijten aan de beschikbaarheid van versie 2.6 van de Linux kernel in Red Hat Enterprise Linux 4 en Novell's SUSE 9. Vanwege de opkomende rol van de KMO's in de wereldwijde toeleveringsketen; ze vragen enterprise applicaties op Linux te houden hun investeringen laag. Dit helpt de mogelijkheden van Linux server markt groeit wereldwijd.

Waarom kiezen voor Linux-gebaseerde servers?

Twee factoren op die Linux biedt de beste zijn de kosten en een betere beveiliging als de broncode van propriëtaire software is altijd een geheim. Vanwege de ondersteuning van de gemeenschap, een gat in de beveiliging in Linux is snel gevonden en gepatched.

Linux helpt bij het opslaan van niet alleen de software, maar biedt ook op lange termijn besparing op hardware. SMB in plaats van verbetering van software met Linux kunnen nemen van haar IT-strategie. Chief Technology Officer van IDBI bank zegt: "U bepaalt zelf wanneer je wilt upgraden, en niet de verkoper, dus je krijgt een strengere controle op uw uitgaven." Dit is zeer belangrijk met name voor de gebruikers, zoals KMO's die niet kunnen veroorloven te houden met de tempo van de veranderingen in commerciële software.

Business applicatie en Linux

Alle krediet gaat naar Oracle voor het besturen van de Linux-server markt. In het begin van 2004, Oracle kwam met een waarde bieden. Onder andere functies bood vooraf geconfigureerd Oracle E-Business Suite speciale uitgave over latei Boxen voor een 10 user licentie voor $ 36000USD. De tractie van dit aanbod werd gezien aan het einde van 2004, toen we een tiental gesloten deals die werden in verschillende fasen van de uitvoering, aldus General Manager, Oracle India. Dit is een authenticatie dat KMO's kiezen voor Linux-servers. In andere kant van SAP volgt Oracle in het maken van de toepassing beschikbaar op Red Hat Enterprise Linux.

Gepersonaliseerde en gecertificeerd

Het belang van Linux groeit als alle server-leveranciers waaronder HP, IBM en DAB zijn te kiezen voor Linux en elk heeft een SMB specifieke business-strategie om te groeien.

In een van haar mededelingen HP verteld dat sommige van haar high-end computing tools van de HP-UX omgeving zijn geport naar Linux en ter beschikking gesteld van SMBs.It omvat een bundeling oplossing als HP dienst als bewaker voor hoge beschikbaarheid van applicaties en management tools zoals inzicht Systems Manager (SIM) en een open oog die een derde partij integratie. In aanvulling op dat HP is het maken van een referentie-architectuur stack, inclusief hardware, besturingssysteem, database en middleware. Ter vergroting van het vertrouwen in de klanten, HP verklaart een stapel, zodat klanten kunnen vertrouwen implementeren van hun core business applicatie op Linux. Linux-servers zijn heel populair in High Performance Computing (HPC) omgevingen zoals onderzoek labs.

Onlangs IBM heeft een nieuwe familie van eServer OpenPower systemen gebaseerd op haar POWER5 processor speciaal ontworpen voor Linux. De POWER5 komt met een micropartitioning technologie Virtualization Engine (VE), waarbij elke processor kan worden gesneden in tien virtuele partities met elke partitie als een nieuwe server. IBM eServer OpenPower 710 is een enkele CPU-processor met 3 HDDs en 512 MB geheugen met RAID-niveau 1 en 5. Deze eServer biedt KMO's een betaalbaar alternatief tegen de hoger geprijsde entry-level Unix of Linux systeem. OpenPower biedt een 64bit platform tegen een prijs van een 32-bits-aanbod. Het is vermoedelijk het juiste product voor de massamarkt.

Sun Microsystems heeft de Zon brand V20 en V40 severs gebaseerd op de 64-bit AMD Opteron-processor, die succesvol is geweest met het MKB. Tevens biedt het Solaris 10 Opetron combinatie. Zon is de bevordering van Solaris 10 om de strijd aan commerciële Linux door het aanbieden van verschillende functies zoals ondersteuning van e-mail, telefoon en ter plaatse op een relatief lage prijs. De lijst van Sun klanten is redelijk groot waarin geavanceerd wetenschappelijk onderzoek, elite levensmiddelen, Sage Design Systems, Centrum voor het afnemen van vingerafdrukken en DNA-diagnostiek enz.

Het gebruik van Linux-servers zijn heel graag ze worden gebruikt door MKB voor CAD-analyse, CFD (Computational Fluid Dynamics) en FEA (Finite Element Analysis). Linux-systemen zijn ruige als zij komen met DAB Propack boven de standaard Linux kernel. Dit biedt de mogelijkheid aan klanten om de grootte er computing omgevingen met onafhankelijke I / O, geheugen en voeding.

Banking op Support

Linux vindt plaats in het merendeel van de commerciële business-toepassingen in verticale als in de industrie, kleine bank-en gastvrijheid. Als u meer punten op Linux-server markt nu overeen o Linux beschikbaar is. Red Hat heeft 950 ISV partners die indulged in het ontwikkelen van applicaties die draaien op het Linux-distributies. Om te voldoen aan de SMB-eisen, Linux biedt een veilige en schaalbare oplossingen. IBM heeft ook 35-40 zuivere Linux partners bieden consultancy en helpt het bij de integratie en de uitvoering van diensten voor haar klanten het gebruik van Linux.

Website Hosting