Small Business Archives

Mark H. Jessen asked:

Inleiding

Veel kleine bedrijven zijn tegenwoordig harder werken dan ooit op zoek naar nieuwe manieren om de kosten te verlagen en stroomlijning van hun activiteiten. Tegelijkertijd heeft deze bedrijven zijn ook het genereren van meer gegevens op hun gehele organisatie dan ooit tevoren. Gegevens die moeten worden beschermd, terwijl het op grotere schaal beschikbaar. In het verleden hadden slechts enkele megabytes opslagruimte op de servers en desktop PC's zorgen te maken. Als ze waren ijverig, ze alles een back-up dagelijks op tape drives.

Vandaag, bedrijven staan onder toenemende druk om te verzekeren dat de gegevens die zij produceren, wordt beschermd en beschikbaar op aanvraag. Grote bedrijven gebruiken grootschalige gegevensopslag netwerken en geclusterde opslag boerderijen te beheren en bewaren hun gegevens veilig zijn. Maar deze oplossingen zijn veel te kostbaar en te ingewikkeld voor de gemiddelde kleine bedrijf.

Wat kan een kleine organisatie dat doen is op zoek naar een betrouwbare, flexibele, kosteneffectieve, opslag oplossing? Dit artikel zal kijken naar de voordelen voor de kleine bedrijven van de integratie van Network Attached Storage (NAS) oplossingen in hun netwerkinfrastructuur.

Network Attached Storage (NAS) Gedefinieerd

Network Attached Storage (NAS) werd geïntroduceerd door Novell als een file-sharing systeem in 1983. Sun Microsystems heeft de UNIX gebaseerd Network File System (NFS) protocol in 1984, waardoor netwerkservers te delen opslag met genetwerkte client systemen. De eerste dedicated NAS-systeem is gebouwd door 3Com in 1985.

Vandaag is een Network Attached Storage (NAS)-systeem is eigenlijk een uitgeklede server die is ontworpen vanuit de binnenkant voor hoge prestaties file-gebaseerde gegevens opslag op uw netwerk. NAS systemen komen met alle belangrijke componenten van een server: een processor, een moederbord, RAM, enz. En net als een server, een NAS-apparaat is zo betrouwbaar als de componenten, software en configuratie. NAS-eenheden komen in allerlei soorten en maten van eenvoudige zelfstandige eenheden voor genetwerkte pc thuis en entertainment center, tot hoge capaciteit rack gemonteerd eenheden die geschikt zijn voor grotere corporate data centers.

NAS systemen kan worden aangesloten tot netwerken op verschillende manieren: Ethernet, Fiber, iSCSI, Wi-Fi, en zelfs met behulp van USB2. Algemeen echter NAS zou worden gehecht aan uw bedrijven netwerk met behulp van Ethernet. Omdat de prestaties van de NAS is verbonden met uw netwerk, is het essentieel dat uw infrastructuur werkt zo efficiënt mogelijk.

NAS Functionaliteit

NAS functionaliteit is bedoeld voor zware file-niveau, file-sharing. De meest voorkomende NAS protocollen en bestandssystemen in gebruik nemen, maar zijn niet beperkt tot Network File System (NFS), Common Internet File System / Server Message Block (CIFS / SMB), Multi Protocol File System (MPFS), VMware's Virtual Machine Bestand System (VMFS).

NAS kan worden ingesteld om zo ongeveer elke klant toegankelijke bestanden met behulp van welke file-sharing systeem er is. Microsoft, Unix en Linux bestandssystemen bijvoorbeeld grondig worden ondersteund. Betreffende de toepassing kant Oracle, Apache, MySQL, en meer worden gedekt.

De prestaties van een NAS-apparaat is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de configuratie van de hardware, het besturingssysteem efficiëntie, de snelheid van het netwerk verbinding, de hoeveelheid verkeer op het netwerk, en het aantal klanten toegang te krijgen tot bestanden op de eenheid. Vergis je niet, NAS prestaties zal niet op gelijke voet met Direct Attached Storage (DAS). Echter, wanneer de juiste grootte en geconfigureerd, NAS is een solide performer die zeer goede waarde.

Beslissende die NAS-oplossing is voor u, hangt af van waar en hoe u van plan bent om het te gebruiken. < br />
Wat te kijken in NAS

Wanneer u rekenen gegevens veiligheid als uw meest kritieke kwestie, uw NAS systeem keuze op een minimum dient te beschikken over de volgende : redundante voedingen, redundante schijf controleurs, en hebben goede RAID 5 ondersteuning. Daarnaast moet je kijken voor een NAS-systeem waarbij het besturingssysteem gebruikt wordt goed ondersteund en specifiek afgestemd op de aard van de opslag van gegevens en bestand serveert u van plan bent om het te gebruiken voor. Kijk voor gemengde bestandssysteem ondersteuning, meerdere gegevens paden, veilige toegang tot gedeelde bestanden en vereenvoudigd beheer van al deze functies.

Omdat uw NAS zal een populaire bron op uw netwerk zou een goed idee om het op een Gigabit Ethernet-aansluiting. Er zijn NAS eenheden beschikbaar die ondersteuning bieden voor draadloze 802.11a / b-aansluitingen, maar ze zijn zeer beperkt door de beschikbare bandbreedte op dit soort netwerken dus gebruik ze met een zeer kleine, lage vraag, groepen.

Opslag op een mid-range NAS eenheid, gericht op kleine en middelgrote bedrijven, zal doorgaans gebruik van meerdere schijven geordend in logische, redundante opslag van containers of Redundant Arrays of Inexpensive schijf (RAID) arrays. Er zijn een aantal verschillende soorten RAID-systemen beschikbaar zijn en sommige zijn gericht op de prestaties van meer veiligheid. Bijvoorbeeld, terwijl RAID 0 levert superieure prestaties biedt geen redundantie. Als een van de schijven defect raakt, wordt de gehele array kan worden beschadigd na herstel.

Als de gegevens de veiligheid is belangrijk voor u, een betere keuze zou zijn voor het gebruik van de populaire en goed ondersteund RAID 5. De stations in dit soort configuratie gebruik maken van een gestandaardiseerde redundantie systeem dat toelaat een aantal stations niet veilig kan worden vervangen. Zodra de vervangende schijf in plaats RAID moet herbouwd de gegevens op de nieuwe schijf zonder dat een van uw gegevens. En terwijl dit een langzaam proces, vooral als het systeem blijft in de productie, het is een relatief veilig proces.

Bij de dimensionering van de capaciteit van een NAS-eenheid, beginnen met een ruige maatregel door de raming van het maximale bedrag van opslag u denkt dat u nodig heeft en dan het dubbele van dat cijfer.

voor NAS-servers

Uw servers kunnen profiteren van het gebruik van NAS-eenheden in een aantal manieren. Ten eerste, NAS kan uw gegevens ten dienste prestaties. Servers krijgen van het gebruik van prestatie-NAS te verwijderen van de zware I / O verantwoordelijkheid dossier portie. Hierdoor komen de servers processor om meer te doen voor uw toepassingen.

NAS is ook een solide oplossing voor de verdere verbetering van de prestaties van virtuele servers als NAS-eenheden kan worden geconfigureerd om te werken met vrijwel elk bestandssysteem en kunnen bestand portie middelen in virtuele platforms.

NAS kan ook zorgen voor load balancing van hoge activiteit file server toegang willen database, e-mail en web servers. Uw webserver of e-mail wordt opgeslagen op een of meer NAS-systemen. De server load balancing systeem maakt gebruik van een algoritme te distribueren bestand verzoeken gelijkmatig over het systeem. De NAS zal efficiënt proces alle server en gebruiker van een centrale repository.

NAS voor Workgroups

Een van de punten die ik nog steeds naar uit tijd tot tijd wordt opgeslagen gegevens om welke reden dan ook op de lokale harde schijven. Het belangrijkste probleem met deze is dat het zelden of nooit wordt ondersteund. Wanneer de PC-hardware uiteindelijk niet of een aanvraag fout corrumpeert enkele gegevens, maar vaak is dit alles werken. En data recovery-diensten zijn nog steeds pijnlijk duur.

NAS en werkgroepen zijn gemaakt voor elkaar. Configureren van uw client verschillende systemen te gebruiken NAS is een eenvoudige en snelle manier om de waardevolle gegevens en voeg een laag van bescherming voor uw gegevens. Met behulp van NAS te consolideren gegevens stimuleert en vereenvoudigt het delen van bestanden en samenwerking. Een ander belangrijk voordeel is dat de gegevens kunnen worden opgeslagen in een veilige centrale locatie in uw organisatie waar het is makkelijker te beheren. NAS is ook immuun voor vele gemeenschappelijke client en server hardware storingen. Als een client systeem niet werkt de gebruiker naar een toegangen en dat is hun werk vanaf hier. Hetzelfde principe geldt voor servers.

En omdat NAS is flexibel genoeg om te werken met veel populaire bestandssystemen zoals die wordt gebruikt door Apple, Microsoft, Sun, en Linux, NAS is zeer kosteneffectief.

NAS for Backup

NAS is bij uitstek geschikt als back-up oplossing. Ter vergelijking: NAS superieur is in vele manieren om legacy tape-systemen. Prestaties van disk-to-disk back-up en herstel is veel groter met NAS dan tape. En vergeet niet, wanneer een band of de tape drive gaat slecht het is nooit goed nieuws. Het vervangen van een band in een serie kan een ontmoedigende taak en het vinden van een tape is slecht enkele maanden op de weg kan katastrofisch. NAS is een snellere en veiligere oplossing voor uw data backup behoeften.

Gebruik NAS voor tijdelijk parkeren of enscenering van gegevens die uit de huidige productie cyclus. Zodra de gegevens klaar voor archivering kan worden verzonden, via gecodeerde netwerk overdracht, met een online, off-site data storage service. U kunt ook back-up servers NAS met gebruikmaking van disk-to-disk of als een Virtual Tape Library (VLT). Of u kunt back-up op een gespiegelde NAS eenheid (RAID1) met een bijgevoegd tapedrive voor lange termijn archivering later.

Zoals ik al even geleden, met gebruikmaking van NAS met geparkeerde / gefaseerde gegevens, gereed voor het verzenden naar een gecodeerd online dataopslag dienst, bij voorkeur een die is buiten uw geografische gebied, is een veel betere oplossing voor lokale back-up. In termen van ramp recovery en business continuity, het is een oplossing die kan uw bedrijf een back-up weer snel.

Een kant nota, indien u besluit te blijven gebruiken tapes, Zorg dat u een manier om de banden ver genoeg van de gevolgen van eventuele plaatselijke ramp. (Kunt u vertellen ik woon aardbeving land?) Hetzij FedEx hen tot een van de toestand bijkantoor of data opslag. Want als uw gebouw wordt beschadigd bij een aardbeving of overstroming, of wat dan ook, en je banden zijn in uw gebouw, goed, krijg je het idee.

Samenvatting

veilig opslaan van gegevens van uw bedrijf is van cruciaal belang in de huidige productiviteit gedreven markt. Na de gegevens van uw bedrijf nodig heeft, wanneer en waar het nodig is, kan het verschil maken tussen het maken en bijhouden of verliezen klanten. Kleine bedrijven kunnen gebruik maken van de veelzijdigheid, betrouwbaarheid van de NAS systemen zoals een kosten-effectieve deel van hun netwerk infrastructuur op vele manieren. NAS is een hulpmiddel waarmee u uw zakelijke lean en agile terwijl schaalbare oplossingen voor de toekomst.

Domain Name Registration

Abhishek Agarwal asked:

1. De verschillende manierenappelen zijn consumedApple boomgaarden zijn helemaal over het land en dit is waar de supermarkten hun appelen van verkrijgen. De appelen zijn een zeer populair fruit en de producten die van appelen worden gemaakt worden ook wijd verbruikt. Er is appelmoes, appelcider, appelsap en dan zijn er gebakken punten met appelen zoals appeltaarten en appelcakes. De appelen zijn een favoriet fruit van velen en zijn goed voor allerlei gezondheidsvoorschriften zonder beperkingen wegens medische redenen op dit fruit. Het zou absoluut een zeer verschillende onvolledige wereld zonder appelen geweest zijn! 2. De tijd van de daling is de boom van de appel seasonThe appel kijkt schilderachtig en mooi in elk seizoen, met appelbloesems vullend de appelbomen in de lente, met hun zoete geur; in de zomer is de boom volledig van weelderige groene bladeren; de boom wordt volledig geladen en in de winter de takken die ver uitspreiden en wijd behandeld met lagen van sneeuw en in daling de sappige appelen zijn in de zon klaar glinsteren om worden geplukt. De mensen die deze mooie boom hebben bewonderd worden ook opgenomen met een ander aspect, dat is dat zij iedereen niet zien werkend in de boomgaarden net door het jaar verwachten wanneer de bomen met fruit worden geladen en op dat ogenblik moet het het fruit plukken. Dit toont hen aan dat er werkelijk niet veel het werkrecht door het jaar behalve in fruit het plukken tijd is! Daartoe worden de appelboomgaarden opgekocht zodra zij voor sale.3 worden opgezet. Een appelboomgaard vereist realityActually heel wat zorg in een appelboomgaard, in tegenstelling tot de indruk die de mensen hebben, is heel wat hard werk. Het is werkelijk geen gemakkelijk geld als mensen veronderstelt het om te zijn. Deze bomen moeten regelmatig gesnoeid; zij moeten bespoten om hen tegen ongedierte te beschermen; heel wat onderhoudswerk wordt vereist aangezien de oudere onproductieve bomen moeten worden verwijderd en de nieuwe bomen moeten in hun plaats worden geplant. Zo er is heel wat werk dat in het handhaven van een appelboomgaard en enkel het kijken aan het eind resultaat isn&#039 gaat; t allen is daar aan it.4. Een grotere boomgaard betekent grotere gainsExperts in landbouwzaken van mening zijn dat een appelboomgaard minimum tien acres zou moeten zijn om goede winst op te brengen en minstens break-even. Zo om het even welke nieuwe koper moet over de grootte van de boomgaard denken wanneer hij bij het krijgen van een appelboomgaard plant. Een grotere boomgaard zou betere winst betekenen maar het betekent ook meer uitgaven aangezien meer materiaal worden vereist, zouden meer die handen helpen moeten worden gehuurd, zou er meer nieuwe bomen die in plaats van oudere degenen worden geplant zijn die hebben opgehouden opbrengend vruchten en dan meer pesticiden en voedingsmiddelen ook voor een groter gebied zouden vereist worden. Zo voor betere winsten zou er grotere investeringen als tijd, geld en effort.5 moeten zijn. De nieuwkomers zouden niet in een appelboomgaard tijdens springSpring tijd moeten investeren wanneer de appelenbloesems in bloei is absoluut de verkeerde tijd voor nieuwe bezoekers zijn om een boomgaard te kopen. Dit is de tijd wanneer de bloemen voor de boom moeten worden bestoven om fruit te dragen. Hoewel de bloemen die met de wind en de vogels en oter insecten worden bestoven worden, zijn er niets als de harde het werk bij om een efficiënter werk te doen van het bestuiven van de bloemen. Het zou niet van de bijen in die plaats doen afhangen om de bestuiving uit te voeren; in plaats daarvan zou het veel beter zijn om de diensten van bijen van de lokale eigenaars van de bijenbijenkorf te verhuren. Deze eigenaars zullen opstelling de bijenkorven in de boomgaarden en de bestuiving zal veel sneller en efficiënter zijn.

Domain Name Registration