marysmith asked:

Simpel gezegd: de XPS M1210 is de meest krachtige en feature-verpakt 12,1-inch notebook die we hebben gezien. Deze slanke 4,8-pond systeem combineert een dual-core processor met een 256MB discrete grafische kaart, plus geïntegreerde mobiele breedband en een ingebouwde webcam in. Gooi in Dell's top-notch service voor XPS-klanten en je hebt een van de beste dunne en lichte notebooks van het jaar, zij het tegen een scherpe prijs van $ 2356.

Dell **** dunne-en licht is de perfecte combinatie van stijl en kracht. Pop de zwarte top op deze mini Media Center notebook, en je begroet met een schitterende grijs-en-zilver kleurenschema. Ondanks zijn stemmig (11,7 x 8,7 x 1,2 inch) omvang, de M1210 biedt een goed regelafstand toetsenbord dat niet laat je gevoel verkrampt wanneer typen. Het enige wat we niet willen is dat de Page Up-toets is te dicht bij de rechter Shift-toets.

Boven het toetsenbord verblijven drie knoppen voor Power, Dell MediaDirect (waarmee u toegang mediabestanden zonder opstarten in Windows) en de 1,3-megapixel Logitech QuickCam. Een touchpad met een ingebouwde in scrollbar zit onder het toetsenbord. De voorzijde ring bevat een set van multimedia verlichte knoppen voor het volume, afspelen / pauzeren, stoppen, snel vooruit en terugspoelen, die echt zijn handig tijdens een vlucht of wanneer de vergadering in andere verkrampt kwartalen.

DVD's kijken op het 12,1-inch TrueLife scherm was een genoegen, zoals de kleuren zijn helder en het beeld scherp. Het scherm heeft een brede kijkhoek, zodat twee mensen kunnen kijken naar een film op dit systeem in een keer. Dual-koptelefoon-aansluitingen op de voorzijde van de M1210 (Dell xps m1210 batterij): twee mensen kunnen luisteren tegelijkertijd ook. De sprekers onder het display geleverd schel geluid, dat was een teleurstelling voor een notebook met deze krachtige multimedia functies.

Connectiviteit opties omvatten Bluetooth en Wi-Fi, maar de M1210's (Compaq Presario R3000 accu) belangrijkste draadloze attractie is de geïntegreerde Dell Mobile Broadband Card die verbinding maakt met Verizon's EV-DO dienst. (A Cingular HSDPA-kaart moet een optie op het moment dat u dit leest.) Road krijgers die zich niet willen bezig te houden met vervelend hotspot jacht liefde zal deze functie, want zij kunnen een verbinding met het Web op breedband snelheden overal is er dekking . We gemiddeld een zeer goede 563 Kbps, die gelijkgesteld met snelle web surfen. Echter, we hebben een paar mededeling daalde verbindingen als pendel uit New Jersey naar Manhattan.

De draaiende 1,3-MP Logitech Quickcam zit bovenop het scherm en werkt in combinatie met een omnidirectionele microfoon voor spraak-of video-chatten met behulp van de bijgevoegde kopie van Skype. De beeldkwaliteit was niet zo goed als een externe webcam, maar het is handig om het aan boord hebben. Face tracking technologie blijft een onderwerp gecentreerd in het frame, dus u bent vrij om te bewegen zonder een beetje verpest het schot.

De M1210 is een productiviteit kampioen, als de 2,16-GHz Core Duo-processor T2600 gecombineerd met de 1 GB RAM-geheugen gekerfd blaarvorming een score van 286 op onze MobileMark 2005 benchmark test. Zoals we verwacht, deze machine niet wanneer we hikken liep een virus scan en een dvd tegelijk. Zelfs met al dat vermogen, de M1210 de batterij duurde een indrukwekkende 4 uur en 29 minuten met Wi-Fi geactiveerd.

Dell Wat maakt dit uniek onder de 12,1-inch notebooks is dat deze huizen een Nvidia GeForce Go 7400 grafische kaart met maar liefst 256 MB dedicated video geheugen. De M1210 omgezet in een 3DMark03 score van 4456, die goed is voor een notebook in deze gewichtsklasse. Wanneer we liepen onze F.E.A.R. test, de XPS M1210 uitgebracht op 26 fps 800 x 600 pixels, dat is zeker speelbaar (en beter dan de Sony VAIO SZ de 23 fps), maar minder dan sterren. Inkepen van de resolutie tot 1024 x 768 is gewoon geen optie, omdat het systeem mustered slechts 5 bps.

Naast een jaar garantie, de M1210 (HP Pavilion zd8000 batterij) komt met Dell's witte handschoen XPS dienst. Het pakket omvat een 15-maanden abonnement op beveiligingssoftware en snelle toegang tot een speciale groep van XPS-ondersteuning opgeleide specialisten.

Aanbieden van geïntegreerde mobiele breedband, een webcam, handige multimedia controles, uitstekende levensduur van de batterij en DVD branden in een lichtgewicht, stijlvol pakket, de Dell XPS M1210 is een winnaar op meerdere fronten. Degenen die op zoek zijn naar een krachtige all-round draagbare performer met geld om te verbranden kan niet fout gaan met dit systeem.

Audio en luidsprekers

Dit is gewoonlijk het deel in een review waar ik zeg "een paar van externe luidsprekers." Maar ik ben niet van plan om dat te zeggen. Ik was verbaasd bij het geluid van de M1210 verstrekt. In een 12 "notebook u meestal cijfer je geluk hebt om systeem klinkt komende uit een luidspreker aan de onderkant van de notebook. speelde ik muziek en dvd's keek op de M1210 en de mooi gepositioneerd vooruit afvuren 4-ohm luidsprekers gegenereerd zeer goede geluidskwaliteit. Ik ben zo onder de indruk dat ik je zeggen, als je op reis , behalve op de bulk-en verlaten van de externe luidsprekers thuis – de geluidssterkte en de duidelijkheid van de ingebouwde luidsprekers is meer dan voldoende. Bravo!

De twee hoofdtelefoon aansluitingen is een soort van een cool ding te . Op een vliegtuig of in de achterkant van een auto kon je brand een film en bekijk het met je collega's elke passagier met uw eigen hoofdtelefoon.

Wireless Communications

Dell heeft getrokken uit het geheel van de haltes bij het maken van de XPS M1210 (Dell Inspiron 9400 accu) draadloze staat. Here's a quick rundown van de draadloze opties:

Wi-Fi Keuzes: Intel Pro / Wireless 3945 WiFi 802.11 a / b / g, Dell Wireless 1390 802.11g, Dell Wireless 1490 802.11a / g

Bluetooth (Dell Wireless 350 Bluetooth interne draadloze kaart)

WWAN (Cellular Breedband internet toegang ) Choices:

o Dell Wireless 5500 Mobile Broadband 3G HSDPA (Cingular US)

o Dell Wireless 5700 Mobile Broadband CDMA EVDO (Verizon Wireless US)

De breedband cellulaire communicatie Naast de M1210 (Dell Inspiron 9300 accu) is veel toegejuicht. Dell biedt de mogelijkheid tot het configureren van uw M1210 met een interne antenne voor een van beide EVDO of HSDPA. Mijn recensie eenheid kwam M1210 geconfigureerd met de Dell Wireless 5700 EVDO modem. Dell plaatst de mobiele antenne in het scherm, geen lelijke antenne steken uit. Een belangrijke overweging, indien u kiest voor de web cam AV communicatie pakket (over een $ 100 optie), maar kiezen niet voor EVDO dienst op het moment van aankoop, u kunt upgraden en voeg WWAN later, omdat het is gewoon een mini-PCI-kaart die u zou moeten stekker inch

EVDO via Verizon is een echte traktatie, als u een bestaande Verizon Wireless account is $ 60 een maand voor onbeperkt dataverkeer en als je dan niet de kosten $ 80 per maand. U hebt ook de optie van het betalen van $ 15 voor 24 uur toegang tot het Verizon EVDO-netwerk. Als je een zeer mobiele persoon EVDO kan een reële zegen en houdt u van fretting over waar vindt u de volgende hotspot.

Spreken vinden draadloze hotspots, Dell heeft een unieke functie genaamd "Wi-Fi Catcher" gelegen aan de linkerkant van het notebook. U kunt gebruik maken van deze schakelaar uit te schakelen alle draadloze radio's door in de Off positie, maar veel koeler dan dat, duw het helemaal naar voren en hij knippert groen als hij zoekt naar een Wi-Fi-netwerk en als een aanwezig is dat gloeit groen, indien dit niet het geval is gevonden blijkt oranje. Dit Wi-Fi Catcher werken of de notebook is ingeschakeld, uitgeschakeld of in de standby-modus. Er is dus geen noodzaak om opstarten en zoeken naar draadloze netwerken, maar druk op deze toets om uit te vinden.

Batterij

plaats van stromend batterij benchmark tests gebruikte ik een echte wereld batterij drain test. op 100% belast ik het scherm aan de helft van helderheid en trok de stekker van de XPS M1210. Vervolgens heb ik diverse taken, zoals het downloaden en installeren van Half Life 2 en het spelen voor een bit, surfen op het web, downloaden en installeren van 3DMark05, het bekijken van 10 minuten van een dvd, een aantal bewerkte foto's voor deze evaluatie en ook uitgeschakeld draadloze en laat de M1210 (Compaq Presario V2000 batterij) stationair voor bepaalde tijd. Op dit alles de 9-cel batterij liep tot 5% en Windows shut down op de notebook 2u 58 min van het gebruik. Aangezien de M1210 (HP Pavilion dv1000 batterij) is geconfigureerd met een dedicated grafische kaart en een snellere processor en ik vertrok wi-fi op, dat de tijd is niet slecht. Als u geïntegreerde graphics, Wi-Fi uitschakelen en uw scherm helderheid lager je kon makkelijk bereiken van 4,5 uur. Mijn test was pretty misbruik in termen van het gebruik van veeleisende programma's, terwijl op de batterij.

Website Hosting